Fordulatos mérkőzésen nyert a Vasutas

Fordulatos mérkőzésen nyert a Vasutas

2017. október 7. 20:15

Rangadót játszott hazai pályán a Kiskunfélegyházi Vasutas SK, a jó formában lévő együttes a negyedik helyezett Helvéciai VSE-t látta vendégül a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 9. fordulójában, október 7-én. Az élcsapatok csatája izgalmasan alakult, bő negyedórát követően 2-1-re a félegyháziak vezettek, de a vendégek a szünetig megfordították az állást (2-3). A fordulást követően Kiss István duplájával ismét a Vasutas került előnybe, de a helvéciaiak a 78. percben újfent kiegyenlítettek (4-4). A döntetlennel egyik együttes sem elégedett meg, újabb gólt azonban már csak a félegyháziak szereztek, a 84. percben Seres János vette be a vendégek kapuját, amivel győzelemhez juttatta csapatát. 5-4-es sikerével a Vasutas öt meccsre nyújtotta győzelmi szériáját és a harmadik pozíciót foglalja el a bajnokságban.

Részletek
Hibátlan maradt a kézilabdacsapat - videóval

Hibátlan maradt a kézilabdacsapat - videóval

2017. október 8. 09:00

Harmadik mérkőzésén is győzött az NB II férfi felnőtt dél-keleti csoportjában a P&P Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata. Október 7-én a Makói KC-t verte meg 29-23-ra a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A KHTK végig vezetett, a szünetbeli hatgólos különbség a második félidő egyes periódusában még tovább nőtt, a vendégek erejéből csupán rövidebb fellángolásra futotta, nem veszélyeztették a KHTK győzelmét. Három fordulót követően a félegyháziak jobb gólarányukkal vezetik a bajnokságot.

Részletek
Élre ugrott a KHTK II.

Élre ugrott a KHTK II.

2017. október 7. 19:35

Folytatta pazar formáját a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Október 7-én zsinórban hatodik győzelmét könyvelhette el a Nyárlőrinci LSC ellen, amivel a Tiszakécskén botló Kerekegyházi SE-t megelőzve a tabella élére került. A 4-1-es siker alkalmával Medgyesi László mesterhármast jegyzett.

Részletek
Harcos mérkőzésen nyert az Astra

Harcos mérkőzésen nyert az Astra

2017. október 7. 16:10

A még pont nélkül álló Gyulai Amazonok látogattak a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokba, ahol az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls ellen léptek pályára október 7-én a női futsal NB I. 4. fordulójában. A jó formában lévő Astra megszenvedett a győzelemért, de a négy gólig jutó Dikanová Dominika vezérletével 6-3-ra nyert.

Részletek
Menetelnek a félegyházi futsalosok

Menetelnek a félegyházi futsalosok

2017. október 12. 09:00

Őrzi második helyét az U15-ös leány futsal I. osztályban az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls. A félegyházi játékosokkal és edzőkkel működő korosztályos futsalcsapat harmadik sikerét aratta a 4. fordulóban a Gyulai Amazonok ellen október 7-én. A góllövőlistát vezető Sieber Glória 5 találatig jutott, testvére Sieber Szófia egyszer, míg Czinege Eszter háromszor vette be a gyulai kaput. 9-3-as sikerével a Siber Mátyás és Siber Rita vezette együttes a százszázalékos Tolna-Mözs mögött második a tabellán.

Részletek
Vereség a nyitómeccsen

Vereség a nyitómeccsen

2017. október 6. 12:30

Nem sikerült győzniük a bajnokság nyitómeccsén a félegyházi junior kosarasoknak a nagykőrösiek ellen, ráadásul duplán fájó ez számukra, hiszen sérülés miatt elvesztették egy időre Bozóki Márton centerüket is.

Részletek
A Citadellán küzdöttek a Koppányok

A Citadellán küzdöttek a Koppányok

2017. október 4. 16:30

Szeptember 23-án a Magyar Íjász Szövetség Történelmi Íjász Szakága rendezte meg a 2017-es Országos Bajnokságot és Nemzeti Bajnokságot, amelynek Budapesten a Citadella adott lenyűgöző látványú helyszínt, amelyet az UNESCO a budai Várheggyel és a Duna két partjának panorámájával együtt a Gellért-hegyet 1987-ben a Világörökség részévé nyilvánította

Részletek
Hétgólos siker Tiszaalpáron

Hétgólos siker Tiszaalpáron

2017. október 1. 18:40

Tovább nyújtotta győzelmi szériáját a megyei II. osztály északi csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK II. A szenvedő fél ezúttal a Tiszaalpár SE volt a bajnokság 8. fordulójában, október elsején. Az alsóházban tanyázó hazaiak nem tudták megfékezni a félegyházi rohamokat, a szünetig Medgyesi László előbb büntetőből talált be, majd a 40. percben második gólját szerezte meg. A fordulást követően tovább nőtt a különbség, Valkovics Gábor négy gólig jutott és a csereként pályára lépő Tóth Kornél és bevette a tiszaalpári kaput. A forduló rangadóján a Kerekegyháza 6-1-re megverte a Pálmonostorát és az élre ugrott, a KHTK II. két ponttal lemaradva második a tabellán.

Részletek
Összeomlás a mérkőzés végén

Összeomlás a mérkőzés végén

2017. október 2. 09:00

Az utolsó percekben bukta el a győzelmet a megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokságban a Félegyházi KSC, amely a bajnokság 2. fordulójában az Euroscale Kecskemét I. ellen mérkőzött meg a Constantinum Sportcentrumban. Sokáig úgy tűnt, hogy a szezont győzelemmel kezdő félegyháziak tovább gyarapíthatják pontjaik számát, hiszen a szünetben 14-11-re, sőt a második félidőben 6 góllal is vezettek. A vendég kecskemétiek a hajrában fokozatosan felzárkózva két perccel a találkozó vége előtt kiegyenlítettek, majd a vezetést megszerezve 29-27-re megnyerték a mérkőzést az összeomló félegyháziak ellen. A megyei felnőtt női csapat ugyancsak pályára lépett október elsején, a szünetben 11-9-re vezetett a Jánoshalmi NKSZSE ellen, végül azonban 23-30-ra kikapott ellenfelétől.

Részletek
Harmadik hely a tenisz csapatbajnokságban

Harmadik hely a tenisz csapatbajnokságban

2017. október 1. 16:00

Jobb játszma arányának köszönhetően bronzérmesként zárta a férfi tenisz másodosztály „D” csoportját a Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub. Az együttes játékosai nagy hajrát bemutatva megnyerték utolsó négy találkozójukat, összesítésben 6 győzelemmel és 4 vereséggel fejezték be a szezont. A bajnoki címet a TSZSK Gyula kaparintotta meg, 10 mérkőzésből csupán egyszer veszített. A gyulaiak a rájátszás során a „C” csoport aranyérmesével, a Teal Team TC-vel mérkőznek meg az első osztályba jutásért.

Részletek