Győzelmi szériában a Loki

Győzelmi szériában a Loki

2017. szeptember 30. 19:40

Sorrendben negyedik sikerét aratta a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi Vasutas SK. Szeptember 30-án a még pont nélkül álló Fülöpjakabi SE otthonában nyert 2-1-re a 8. fordulóban. Czinege Ákos góljával a félegyháziak szerezték meg a vezetést a 20. percben, amit három perccel Suciu Viorel egyenlítő találata követett. Ezt követően sokáig úgy tűnt, hogy maradt a döntetlen, de a 85. percben Makai Zoltán bevette a fülöpjakabi kaput, amivel három ponthoz juttatta csapatát. A Vasutas öt győzelemmel és három döntetlennel kezdte a bajnokságot és az előkelő harmadik helyet foglalja el a tabellán.

Részletek
Megszerezték első győzelmüket

Megszerezték első győzelmüket

2017. szeptember 30. 20:00

A második játéknapot rendezték meg az U14-es fiú kézilabda bajnokság Badó László régiójának „B” csoportjában, amelynek keretében a Kiskunfélegyházi HTK korosztályos játékosai Orosházán léptek pályára szeptember 30-án. Fekete Krisztián tanítványai javítottak eddigi mérlegükön, a Bácsalmási PVSE-t 24-12-re múlták felül. A második mérkőzésen a Kiskőrösi KS ellen már nem sok babér termett a félegyháziaknak, de a fejlődő játék mindenképpen biztató a bajnokság folytatására nézve.

Részletek
Felőrölték ellenfelüket - videóval

Felőrölték ellenfelüket - videóval

2017. október 1. 17:30

Második hazai mérkőzését is megnyerte az NB II férfi felnőtt dél-keleti csoportjában a P&P Kiskunfélegyházi HTK kézilabda csapata. A Karcagi SE kiütéses legyőzését követően a Kiskőrösi KS már jóval nehezebb ellenfélnek bizonyult, szoros első félidőt követően a szünetben még a vendégek vezettek, de a KHTK a második félidőben megfordította az állást és a 12 gólig jutó Bagdi Balázs vezérletével kiütéses, 27-18-as sikert aratott.

Részletek
Az akarat egy pontot eredményezett

Az akarat egy pontot eredményezett

2017. október 1. 09:00

A szezon elején kitűzött célok megváltoztatásával, a keret újbóli kialakításával folytatta bajnoki szereplését a Kiskunfélegyházi HTK szeptember 30-án, a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Koncz Zsolt játékos-edző elmondása szerint a csapat újjáépítése, felépítése folyik, ami hosszú távon ismét egy ütőképes keretet eredményezhet. A negyedik helyezett Kalocsai FC ellen 1-1-es döntetlen született, a KHTK vesztes helyzetből egyenlített és a hajrában közel állt a győzelemhez.

Részletek
Remek formában a futsalcsapat

Remek formában a futsalcsapat

2017. szeptember 30. 17:00

Megnyerte első idegenbeli mérkőzését az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls a női futsal NB I. alapszakaszának 3. fordulójában. Szeptember 30-án Ikrényre utazott az Astra, ahol az Árkád ETO-val csapott össze. A győriek megszerezték ugyan a vezetést, de az Astra a szünetig kiegyenlített és a mesterhármasig jutó Mészáros Dalma, illetve a duplázó Balázs Eszter góljaival fordított. 5-3-as győzelmével az Astra továbbra is veretlen a női futsal első osztályban.

Részletek
Bajnoki érmet szerzett Juhász Roland

Bajnoki érmet szerzett Juhász Roland

2017. szeptember 29. 13:30

Első osztályú eredménnyel 3. helyet ért el Juhász Roland, a DVSE versenyzője a Magyar Atlétikai Szövetség Váltó Országos Bajnokságán serdülő 4x100 méteren 45,91 másodperces eredménnyel. Ez az év legjobb magyar bajnoki atlétikai helyezése. A Darvas Általános Iskola tanulója korosztályának első éves versenyzője. Biztató eredmény jövőre nézve, amikor majd korosztályának utolsó évébe lép – mondta el Juhász István felkészítő tanár.

Részletek
Az Európai Diáksport Napja

Az Európai Diáksport Napja

2017. szeptember 28. 13:30

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) idén szeptember 29-én rendezi meg az Európai Diáksport Napja Magyarország című programot, amely hazánkban tavaly mintegy ezer iskolát és 250 ezer gyereket mozgatott meg. Az Európai Sporthét eseménysorozat részeként zajló sportnap 2016-ban egész Európában összesen húsz országban zajlott, másfél millió iskolás részvételével. Félegyházán a József Attila Általános Iskola és a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziuma vesz részt a közös sportolásban.

Részletek
Érmes helyezés a magyar bajnokságon

Érmes helyezés a magyar bajnokságon

2017. szeptember 29. 09:00

Kiválóan sikerült a Győrben megrendezett ifjúsági magyar bajnokság a Hideg László Boksz Egyesület versenyzői számára. Félegyházi színekben Gálig Olivér (16) és Farkas Norbert (16) is kesztyűt ragadott, mindkét ökölvívó első nagyobb tornáján vett részt. A tét ösztönzőleg hatott a versenyzőkre, Gálig Olivér 56 kilogrammban negyedikként, míg Farkas Norbert 49 kilogrammos súlycsoportban bronzérmesként zárt. Hideg László tanítványai közül Kátai Rodrigó (26) ugyancsak ringbe lépett Kiskunhalason, a nemzetközi versenyen értékes tapasztalatokat és rutint gyűjtött a decemberi felnőtt magyar bajnokságra.

Részletek
Utánpótlásképzés a jövőt építve

Utánpótlásképzés a jövőt építve

2017. szeptember 28. 09:00

Felnőtt és utánpótlás szinten is sikeres éveket tudhat maga mögött az Astra HFC női labdarúgó klub. A felnőtt futsal és nagypályás csapatsikereket az utánpótlásba fektetett magas szintű képzéssel éri el és alapozza meg az egyesület. A felépített klubmodell keretein belül 7 éves kortól toborozzák és gyűjtik össze a legtehetségesebb lányokat, akiknek fejlődési lehetőséget biztosítva korosztályos és később felnőtt szinten is játéklehetőséget adnak. A tehetségek felkutatása és toborzása immáron 6 éve Kiskunfélegyházára is kiterjedt, ahol a női futsal hosszú évtizedes hagyományokra tekint vissza.

Részletek