Egy gólon múlt a pontszerzés

Egy gólon múlt a pontszerzés

2016. március 23. 08:00

Egyik félegyházi csapatnak sem sikerült a visszavágás a megyei kézilabda bajnokság 16. fordulójában. A Félegyházi Kézilabda SC női együttese a Kecskemétet fogadta és az első játékrészben még partiban volt velük (11-13). Ezt követően csökkent a lendület, a vendégek fokozatosan elhúzva 30-17-re győztek. A férfiak ugyancsak a Constantinum Sportcentrumában látták vendégül a csávolyiakat március 20-án. Ősszel hétgólos vereséget szenvedtek, most lényegesen szorosabb mérkőzésen minimális különbséggel, de egy góllal, 25-26-ra alulmaradtak.

Részletek
Ismét előnyben az Astra

Ismét előnyben az Astra

2016. március 20. 19:00

Visszavágott az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls a Kiskunfélegyházi Mókusoknak az előző fordulóban elszenvedett 3-2-es vereségért az U18-os női futsal bajnokság keleti csoportjának március 20-i fordulójában. A városi derbin ezúttal az Astra dominált, a szünetben 3-0-ra vezetett, a Mókusok erejéből csupán a szépítésre futotta (3-1). Kiélezett csatát vív a két csapat, egy fordulóval az alapszakasz vége előtt a csoportot a 48 pontos Astra vezeti a 45 pontos Mókusok előtt. Március 26-án újfent összecsapnak a felek, a zárónap mérkőzéseit Debrecenben rendezik meg.

Részletek
Pontokat veszített a KHTK

Pontokat veszített a KHTK

2016. március 19. 18:15

Pontatlanul, sok hibával játszva 1-1-es döntetlent ért el első itthoni mérkőzésén a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában. A félegyháziak március 19-én azt a Kunszállást fogadták, akiket ősszel meggyőző játékkal 5-0-ra megvertek. A mostani találkozó más forgatókönyv szerint alakult, a kunszállásiak előnybe kerültek, a KHTK részéről csupán az egyenlítésre futotta (1-1). Elsősorban a helyzetek kihasználásában kell javulnia a félegyházi csapatnak.

Részletek
Bognár Koppány, Bajzáth Krisztián és Szűcs Liza győzött

Bognár Koppány, Bajzáth Krisztián és Szűcs Liza győzött

2016. március 20. 12:00

Idei második helyi versenyét rendezte meg a Mozdulj Félegyháza SE március 19-én a fallabda pályán. Három kategóriában összesen 21 fő ragadott ütőt. A legerősebb férfi I-es mezőnyben kilencen küzdöttek meg, a kategóriát Bognár Koppány nyerte. A férfi II-es csoportban ezúttal heten mértén össze tudásukat, az első helyért járó kupa Bajzáth Krisztiánhoz került. A nők öt fős mezőnyében a férfi I-es kategóriában negyedik helyen záró Szűcs Liza nyert.

Részletek
Idegenben győzött a KHTK II.

Idegenben győzött a KHTK II.

2016. március 20. 18:20

Harmadik sikerét aratta tavasszal a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 19. fordulójában. A félegyháziak visszavágtak az őszi vereségért, elhozták mindhárom pontot Nyárlőrincről. Szabó Tamás góljával került előnybe a KHTK II. a mérkőzés 32. percében., majd a csereként beálló Kiss István a 85. percben növelte kettőre a különbséget, amivel eldöntötte az összecsapást. 2-0-ás győzelmével a KHTK II. egy helyet előrelépve már a hatodik a tabellán.

Részletek
Lezárult az alapszakasz

Lezárult az alapszakasz

2016. március 20. 14:35

Szekszárdon játszotta le utolsó alapszakaszbeli mérkőzését az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls a női futsal NB I-ben március 20-án. Az Astra számára tétnélküli találkozó sok gólt hozott. Az első félidőben kétszer is vezettek a hazaiak, de a szünetben 3-2-re a félegyháziak álltak nyerésre. A fordulás után Balázs Eszter és Godvár Katalin mesterhármasának köszönhetően eldőlni látszott a mérkőzés, de a Szekszárd 2-5-ös, majd 4-6-os hátrányból pontot mentett (6-6). A forduló előtt már biztossá vált, hogy az Astra a rájátszásban a Debrecennel csap össze a legjobb négybe kerülésért.

Részletek
Halason is átrobogtak a kézisek - videóval

Halason is átrobogtak a kézisek - videóval

2016. március 20. 12:30

Fontos győzelmet aratott Kiskunhalason a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabda csapata az NB II-es bajnokság dél-keleti csoportjának 16. fordulójában. A listavezető félegyháziakra előzetesen nem várt könnyű feladat, ősszel 15-15-ös félidőt követően 31-27-re nyertek. A mostani találkozón korán magukhoz ragadták az irányítást, előbb három, majd négy-öt góllal vezettek. A szünetet követően tovább nőtt az előny, tíz perccel a vége előtt már nyolc gól volt a különbség. A hajrában felzárkóztak ugyan a halasiak, de nem veszélyeztették a félegyháziak győzelmét (31-29).

Részletek
Egy félidőt bírt a Loki

Egy félidőt bírt a Loki

2016. március 19. 19:00

A vártnál nehezebb mérkőzésen, de otthon tartotta a három pontot a Pálmonostora, amely a Kiskunfélegyházi Vasutast győzte le a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában. Hősiesen védekezve az első félidőben nem kaptak gólt a félegyháziak, a hazaiak az 55. percben találtak be először Pozsár János révén (1-0). Az újabb pálmonostori gólra egészen a 90. percig kellett várni, Kátai Tamás ekkor döntötte el véglegesen a mérkőzést. Vereségével a Vasutas maradt a 13. helyen, a Pálmonostora továbbra is harmadik.

Részletek
Félegyháziak nyerték a rangadót

Félegyháziak nyerték a rangadót

2016. március 20. 14:00

Az NB I-es bajnokság két élcsapata, a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola és a miskolci DVTK – Volán csapott össze március 19-én, a 14. fordulóból elhalasztott mérkőzésen. Mindkét együttes nagy erőkkel készült a találkozóra, a fordulót megelőzően a félegyháziak a második helyen, míg a miskolciak az első helyen álltak a tabellán. Ősszel hazai környezetben a DVTK győzött, most sikerült a visszavágás, ugyanolyan arányban, 11-7-re a félegyháziak diadalmaskodtak. A párosok során Korponai Zoltán - Pengő Gábor nyerni tudott. Egyéniben három-három partin győztek. Mellettük Erdélyi Szabolcs és Medjugorac Marko két-két mérkőzést nyert. A DVTK – Volán szezonbeli első vereségét szenvedte el Kiskunfélegyházán.

Részletek
László Jenőre emlékeztek a sakkozók

László Jenőre emlékeztek a sakkozók

2016. március 19. 13:25

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg március 19-én a László Jenő Sakk Emlékversenyt a Kossuth Lajos Szakiskolában. Az elmúlt évekhez képest kicsivel kevesebb, de annál lelkesebb sakkozó gyűlt össze, több mint 20 felnőtt és 10 ifjúsági korú mérte össze tudását a tábláknál.

Részletek