Senior kosárlabda tornát rendeznek

Senior kosárlabda tornát rendeznek

2016. március 31. 15:30

Dánffy Antal egykori kosárlabdaedző emlékére szerveznek KKC Senior kosárlabda tornát Kiskunfélegyházán. A sportesemény április 9-én, szombaton lesz a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban. A rendezvény ingyenesen látogatható.

Részletek
 Harmadik hely a csoportban

Harmadik hely a csoportban

2016. március 31. 09:00

Lezárultak az U17-es fiú futsal bajnokság közép csoportjának küzdelmei március 29-én Tápiószentmártonon. A Félegyházi Térségi Sportiskola az összes találkozóját lejátszotta a csoportban, 24 mérkőzésből 10 sikert ért el, egy döntetlen és 13 vereség mellett. A félegyháziak az öt fős csoportban a harmadik helyet szerezték meg. Az is eldőlt, hogy az élen az Airnergy FC korosztályos csapata végzett, mögötte az ELTE-BEAC zárt. A félegyháziak a Magyar Máltai Sz. SE és a Kastélydombi SE együttesét előzték meg.

Részletek
Húsvéti tornán szerepeltek az FTSI kosarasai

Húsvéti tornán szerepeltek az FTSI kosarasai

2016. március 29. 17:30

Régió Kupa, serdülő fiú kosárlabda Húsvéti tornán szerepelt Kecskeméten a Félegyházi Térségi Sportiskola csapata március 26-án. A szervezők a megye legjobb négy U14-es együttesét mérették meg, azzal a céllal, hogy felmérjék a játékosok tudását. A félegyháziak mindhárom ellenfele a 32-es Országos Főtábla tagja, így ezen a tornán sokat tanulhattak a rutinosabb játékosoktól.

Részletek
Tovább menetelnek az FTSI tornászai

Tovább menetelnek az FTSI tornászai

2016. március 29. 13:30

Bácsalmáson diadalmaskodtak az elmúlt hétvégén a Félegyházi Térségi Sportiskola tornászlányai az V. Zsóka-kupán. I. korcsoportban nem találtak legyőzőre, míg 3-4. korcsoportban a házigazdák mögött a 2. helyezést érték el.

Részletek
Astra-elsőség Debrecenben

Astra-elsőség Debrecenben

2016. március 28. 16:00

A 8. fordulóval zárultak le az U18-os női futsal bajnokság keleti csoportjának küzdelmei március 26-án Debrecenben. Már korábban eldőlt, hogy az Astra-Elios Kiskunfélegyházi Bulls és a Kiskunfélegyházi Mókusok végeznek az első két helyen. Az Astra csoportgyőztesként mindhárom mérkőzését megnyerte, a Mókusokat 3-2-re múlta felül. A Mókusok az Astra mögött második helyen zártak a csoportban, mindkét együttes bejutott a négyes döntőbe, ahol a nyugati csoport legjobbjaival találkoznak.

Részletek
Húsvéti siker asztaliteniszben

Húsvéti siker asztaliteniszben

2016. március 28. 11:40

15-3-ra győzött húsvét vasárnapján a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola felnőtt férfi csapata a kecskeméti Univer-Sport Kft. ellen az NB I. keleti csoportjának 16. fordulójában. Az Erdélyi Szabolcs, Varga Károly, Korponai Zoltán, Pengő Gábor összeállítású FASI ősszel is nyert 11-7-re, a most megszerzett pontokkal a miskolci DVTK-Volán mögött továbbra is második.

Részletek
Bagdi Istvánnak ajánlják a győzelmet

Bagdi Istvánnak ajánlják a győzelmet

2016. március 26. 18:45

Magabiztos játékkal első sikerét aratta 2016-ban a Kiskunfélegyházi Vasutas, amely 3-1-re múlta felül a Jakabszállást a megyei II. osztály északi csoportjának 20. fordulójában. Az elmúlt hetek botladozásait követően biztató játékot mutattak Pálmonostorán a félegyháziak, most az eredményben is megmutatkozott a javuló forma. Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott az együttes, Bagdi István emléke előtt adózva kettőzött erővel küzdöttek a játékosok és akár nagyobb aránnyal is nyerhettek volna. 3-0-át követően a vendégek csupán a szépítésig jutottak, egy percig sem forgott veszélyben a Vasutas győzelme.

Részletek
Városföld nyerte a rangadót - videóval

Városföld nyerte a rangadót - videóval

2016. március 27. 18:15

Izgalmas, sok helyzetet hozó mérkőzésen a bajnoki éllovas Városföldi SE szerezte meg a győzelmet Kiskunfélegyházán, a KHTK II. otthonában, a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójában. A félegyháziak korán előnybe kerültek, amit nem tudtak megtartani, újabb gólig nem, csak kapufáig jutottak. A Városföld megfordítva az állást 2-1-re nyert és továbbra is első.

Részletek
Hozták a kötelezőt

Hozták a kötelezőt

2016. március 28. 11:00

Két mérkőzését is megnyerte a Félegyházi Térségi Sportiskola csapata az U17-es fiú futsal bajnokság közép csoportjának 9. fordulójában a Kész Arénában március 25-én. A félegyháziak a Magyar Málta Sz. SE 4-1-es legyőzését követően a Kastélydombi SE-t is megverték 5-1-re, egyedül a második helyezett ELTE-BEAC ellen maradtak alul. A sportiskolások 31 ponttal továbbra is harmadik helyen állnak a tabellán. A bajnokság 10. fordulóját március 29-én Tápiószentmártonon rendezik meg.

Részletek
Oda a veretlenség

Oda a veretlenség

2016. március 26. 18:00

Továbbra sem találja őszi formáját a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság címvédője, a Kiskunfélegyházi HTK. A bajnokság 20. fordulójában rangadó várt a félegyháziakra, a megerősödött Kecskemét otthonába látogattak. A korábbi KHTK sikeredző, Némedi Norbert jól felkészítette tanítványait, a félegyháziaknak ezúttal nem volt esélyük a pontszerzésre. Ihos Ádám góljával a 35. percben került előnybe a Kecskemét, majd az 51. percben egy újabb Ihos találattal kettőre nőtt a különbség (2-0). A hazai csapatból ezt követően Bartucz Martint kiállította a bíró, de újabb gólt ismét a kecskemétiek szereztek. A KHTK erejéből csupán a szépítésre futotta, Katona Balázs a 88. percben talált be (3-1). A félegyháziak első alkalommal kaptak ki a bajnokságban, így nem tudták visszaelőzni az azonos mérkőzés számmal álló Tiszakécskét a tabella élén. Gyengén kezdte a tavaszt az együttes, amely az eddigi négy mérkőzéséből mindössze egyet nyert meg.

Részletek