Bagdi Istvánnak ajánlják a győzelmet

Bagdi Istvánnak ajánlják a győzelmet

2016. március 26. 18:45

Magabiztos játékkal első sikerét aratta 2016-ban a Kiskunfélegyházi Vasutas, amely 3-1-re múlta felül a Jakabszállást a megyei II. osztály északi csoportjának 20. fordulójában. Az elmúlt hetek botladozásait követően biztató játékot mutattak Pálmonostorán a félegyháziak, most az eredményben is megmutatkozott a javuló forma. Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott az együttes, Bagdi István emléke előtt adózva kettőzött erővel küzdöttek a játékosok és akár nagyobb aránnyal is nyerhettek volna. 3-0-át követően a vendégek csupán a szépítésig jutottak, egy percig sem forgott veszélyben a Vasutas győzelme.

Részletek
Városföld nyerte a rangadót - videóval

Városföld nyerte a rangadót - videóval

2016. március 27. 18:15

Izgalmas, sok helyzetet hozó mérkőzésen a bajnoki éllovas Városföldi SE szerezte meg a győzelmet Kiskunfélegyházán, a KHTK II. otthonában, a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójában. A félegyháziak korán előnybe kerültek, amit nem tudtak megtartani, újabb gólig nem, csak kapufáig jutottak. A Városföld megfordítva az állást 2-1-re nyert és továbbra is első.

Részletek
Hozták a kötelezőt

Hozták a kötelezőt

2016. március 28. 11:00

Két mérkőzését is megnyerte a Félegyházi Térségi Sportiskola csapata az U17-es fiú futsal bajnokság közép csoportjának 9. fordulójában a Kész Arénában március 25-én. A félegyháziak a Magyar Málta Sz. SE 4-1-es legyőzését követően a Kastélydombi SE-t is megverték 5-1-re, egyedül a második helyezett ELTE-BEAC ellen maradtak alul. A sportiskolások 31 ponttal továbbra is harmadik helyen állnak a tabellán. A bajnokság 10. fordulóját március 29-én Tápiószentmártonon rendezik meg.

Részletek
Oda a veretlenség

Oda a veretlenség

2016. március 26. 18:00

Továbbra sem találja őszi formáját a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság címvédője, a Kiskunfélegyházi HTK. A bajnokság 20. fordulójában rangadó várt a félegyháziakra, a megerősödött Kecskemét otthonába látogattak. A korábbi KHTK sikeredző, Némedi Norbert jól felkészítette tanítványait, a félegyháziaknak ezúttal nem volt esélyük a pontszerzésre. Ihos Ádám góljával a 35. percben került előnybe a Kecskemét, majd az 51. percben egy újabb Ihos találattal kettőre nőtt a különbség (2-0). A hazai csapatból ezt követően Bartucz Martint kiállította a bíró, de újabb gólt ismét a kecskemétiek szereztek. A KHTK erejéből csupán a szépítésre futotta, Katona Balázs a 88. percben talált be (3-1). A félegyháziak első alkalommal kaptak ki a bajnokságban, így nem tudták visszaelőzni az azonos mérkőzés számmal álló Tiszakécskét a tabella élén. Gyengén kezdte a tavaszt az együttes, amely az eddigi négy mérkőzéséből mindössze egyet nyert meg.

Részletek
Megyei rangadókon szurkolhatunk

Megyei rangadókon szurkolhatunk

2016. március 26. 09:00

Két izgalmas mérkőzés vár a Kiskunfélegyházi HTK megyei I. osztályú és II. osztályú csapataira március 26-án a labdarúgó bajnokságban. Elsőként a KHTK II. játékosai lépnek pályára, szombaton 13 órától hazai pályán az eddig veretlen és listavezető Városföldet fogadják. Az őszi mérkőzésen 1-1-es döntetlen született. A félegyháziak jól kezdték a tavaszt, az eddigi négy találkozójukból hármat megnyertek és most is bravúrra készülnek. Kétségkívül a megyei bajnokság csúcsrangadóját játssza a KHTK a megyei I. osztályú bajnokságban. Szombaton 15 órától a nagy múltú Kecskeméti LC otthonában szerepel. Ősszel a félegyháziak örülhettek, szoros csatában 1-0-ra nyertek. A KHTK-nak szüksége van az újabb sikerre a bajnoki reményei életben tartása érdekében. A veretlen félegyháziakat az ellenfél edzője, Némedi Norbert jól ismeri, ősszel még a KHTK-t irányította, az elmúlt évek bajnoki sikereiből oroszlánrészt vállalt.

Részletek
Nemzetközi sporttábor Kecskeméten

Nemzetközi sporttábor Kecskeméten

2016. március 24. 08:15

Március 29-éig között Kecskemét ad helyszínt az SOS Gyermekfalvak sporttáborának. Spanyol, bolgár, magyar fiatalok és afgán menekült gyerekek tanulják egymástól a különböző nemzeti sportokat egy héten keresztül. A húsvéti ünnepek alatt nemzetközi ízkavalkád várható, a fiatalok megismerhetik egymás ünnepi szokásait, ételeit.

Részletek
Nehéz helyzetben a sakkcsapat

Nehéz helyzetben a sakkcsapat

2016. március 23. 09:00

Nem sikerült elmozdulnia az utolsó előtti, 11. pozícióból a Félegyháza-Csongrád sakkcsapatának az NB II. Tóth László csoportjának 9. fordulójában. Március 20-án a kecskeméti TÁKISZ SE otthonában ültek asztalhoz a játékosok, ahol 5 és fél pontot gyűjtöttek, így a 6 és fél pontot szerző TÁKISZ-szal szemben két egységnyire nőtt a hátrányuk két körrel a szezonzárás előtt. A félegyháziak közül Kelemen Sándor és Hideg Ferenc Bendegúz nyert. Karsai István, Szekeres Sebestyén, Tóth Kázmér, Cs. Kovács László, Nagy József, Bicskei Mihály és Pilisi Lukács fél-fél pontot gyűjtve remizett.

Részletek
Országos döntőbe jutottak a félegyházi tornászlányok

Országos döntőbe jutottak a félegyházi tornászlányok

2016. március 23. 16:30

Március 18-án rendezték meg Kecskeméten a Tornász Diákolimpia országos elődöntőjét. Kiskunfélegyháza I. korcsoportban a 2. helyen kvalifikálta magát az április végén, Budapesten rendezendő országos döntőbe. III-IV. korcsoportban az igen erős mezőnyben a legfiatalabb csapatként az 5. helyet sikerült elérnie a lányoknak.

Részletek
IV. Fergeteg Abony Duatlon verseny

IV. Fergeteg Abony Duatlon verseny

2016. március 22. 11:30

Március 20-án, vasárnap rendezték meg az idei év első duatlon versenyét, egyben évadnyitó is a sportágban. Délelőtt került sor a Sprint-távra, ahol két versenyző indult el a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub Triatlon szakosztályából, és ért célba még a mezőny első részében.

Részletek
Farsang Kupa sakkverseny

Farsang Kupa sakkverseny

2016. március 21. 18:30

A Jövő Bajnokai Diák Sport Egyesület sakk szakosztályának meghívására Kiskunfélegyházára látogattak a Pusztaszeri Sakkbarátok a Farsang Kupára. A versenyt scheweningeni rendszerben rendezték meg, ami azt jelenti, hogy a versenyzők saját csapattársaikkal nem játszhatnak, csak a vendégversenyzőkkel.

Részletek