Teljes nap a horgászaté - videóval

Teljes nap a horgászaté - videóval

2016. augusztus 14. 09:00

Hagyományosan, immár ötödik alkalommal ragadtak horgászbotot a pecások a Balog Tanya 24 órás horgászversenyén augusztus 13-án és 14-én. Az idei megmérettetés telt házat hozott, összesen 10 (3+1 fős) csapat nevezett. A változékony időjárás a fogásokra is kihatott, tapasztalatok szerint a délutáni és a hajnali időszak döntően befolyásolja a végeredményt. A győztes csapat első alkalommal egyedi készítésű vándorkupát kapott a szervezőktől.

Részletek
Mátyásnak tüköre

Mátyásnak tüköre

2016. augusztus 19. 07:00

A Félegyházi Napok kulturális rendezvénysorozat keretében mutatja be augusztus 19-én, pénteken 21 órakor a Félegyházi Táncszínház és a szegedi Délikert Táncegyüttes a Mátyásnak Tüköre című táncjátékot. Az ősbemutatóra a Béke téren kerül sor.

Részletek
Elhunyt Csörögi István szinkronrendező

Elhunyt Csörögi István szinkronrendező

2016. augusztus 9. 17:00

Hatvanhárom éves korában meghalt Csörögi István szinkronrendező, fordító, dramaturg - adta hírül a Facebookon Bogdányi Titanilla színésznő, akivel több alkalommal dolgozott együtt. A halál oka egyelőre nem ismert.

Részletek
Legendás hétvége

Legendás hétvége

2016. augusztus 8. 17:30

Magyarország legnagyobb utazó állatkertjével érkezik Kiskunfélegyházára augusztus 11-én, csütörtökön az Eötvös Cirkusz. A volt Vasas pályán 120 állatot tekinthetnek meg a látogatók, köztük zebrát, dromedárt, kengurut, rénszarvast, mosó medvét, lámát, pávát, tarajos sült, sast, amerikai baglyot, papagájt, borzot, pónit, pelikánt, leguánt, krokodilt, óriás kígyót, tevét, nagy sörényes fehér oroszlánt, rózsaszínű tigrist és bengáli tigris. De a cirkuszi produkció is igazi csemegét kínál kicsiknek és nagyoknak. A ”LEGENDA” című új szuper produkcióban  Madagaszkár leghíresebb mese figuráival is találkozhatnak és Steven bohóc legújabb bohózatait láthatják.

Részletek
Lezárt akta: Nőket molesztált

Lezárt akta: Nőket molesztált

2016. július 24. 15:30

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott személyi szabadság megsértése bűntett és szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. István 44 éves gátéri lakossal szemben.

Részletek
Művésztábor a Hattyúházban - videóval

Művésztábor a Hattyúházban - videóval

2016. július 23. 11:30

“Laci, te, Hallod-e? Jer ide, Jer, ha mondom…” – nem véletlen, hogy Petőfi Sándor szavaival hívogatták az alkotókat a július 18-a és 22-e között megtartott művésztáborba, melynek a Petőfi Sándor Városi Könyvtár adott otthont. Az Író Cimborák (írói közösség) sok szeretettel invitáltak minden gyerekirodalmat művelő, az iránt érdeklődő és pezsgő alkotókedvű szerzőt nemzetközi táborukba, melyre végül 18-an jelentkeztek.

Részletek
Meghalt Somló Tamás

Meghalt Somló Tamás

2016. július 19. 10:45

Elhunyt Somló Tamás zenész, énekes, dalszerző, a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő alakja. A Locomotiv GT tagját 68 éves korában, évek óta tartó betegség után keddre virradóra érte a halál - közölte Presser Gábor, az LGT vezetője a család és a zenekar felhatalmazásával. Somló Tamás temetéséről a család később intézkedik.

Részletek