Mézeskalács „torna”

Mézeskalács „torna”

2014. december 10. 08:50

Gyúrták a tésztát, formázták, majd feldíszítették és kisütötték a mézeskalácsot a fiatalok Kovács János mestercukrász műhelyében. Ezzel tanultak, és mivel az elkészült termékeket hazavihették, így a karácsonyi felkészülés aktív részeseivé váltak.

Részletek
A Rocktárban is járt a Mikulás

A Rocktárban is járt a Mikulás

2014. december 6. 14:00

Örömmel tölt el minket, hogy sok külső segítséggel és támogatással ismét adhattunk, ismét mosolyt csalhattunk gyermekek, és reményt szüleik arcára. Számos félegyházi családdal nem túl kegyes a sors, de sokan a városból összefogtak értük ismét, hogy legyen egy szép ünnepük sok ajándékkal.

Részletek
Kialakuló háromszéki-kiskun kapcsolatok

Kialakuló háromszéki-kiskun kapcsolatok

2014. november 17. 14:00

Kézdivásárhelyi magánlátogatásunk alkalmával olyan tárgyalásokat kezdtünk meg a városi és környékbeli turisztikai és kulturális intézményekkel, ami megalapozhat egy későbbi, szakmai alapokon nyugvó, értékközvetítő testvérvárosi kapcsolatot – számolt be dr. Ónodi Izabella, a művelődési és szociális bizottság elnöke.

Részletek
Gyermekrajzokkal az idősekért

Gyermekrajzokkal az idősekért

2014. október 1. 09:45

Október 1-jén az idősekre figyel a világ. Sütő András gondolata – miszerint „önmagát becsüli meg minden nemzedék azáltal, hogy tudomásul veszi: a világ nem vele kezdődött” – akár az Idősek Világnapjának alapgondolata is lehetne.

Részletek
Csontos Piroska már a riói olimpiára gyúr

Csontos Piroska már a riói olimpiára gyúr

2014. szeptember 21. 21:50

Csontos Piroska-napot szervezett a Sorsocskák Alapítvány, a Csontos Piroska Fun Club és a Rocktár szeptember 21-én. A szerény, sok-sok országos bajnokságot és nemzetközi versenyt megnyert fiatal hölgy örömmel fogadta a közönség rajongását, szeretetét. Vendégeivel, a Biacsi-ikrekkel, a londoni olimpia bronzérmeseivel dedikálták fotóikat, élménybeszámolókat tartottak és játszottak a rendezvényen résztvevő gyerekekkel.

Részletek
Tánc, ami összeköt

Tánc, ami összeköt

2014. szeptember 4. 16:00

Székelyföldi körúton járt augusztusban a kiskunfélegyházi Padkaporos Táncegyüttes nyolc néptáncosa. Az utazás részleteiről sajtótájékoztatón számoltak be a fiatalok és dr. Ónodi Izabella, a Sorsocskák Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Részletek