Közhírré tétetik! Szerelmes vagyok, sőt…

Közhírré tétetik! Szerelmes vagyok, sőt…

2016. február 11. 07:30

A lánykérés szokatlan, de izgalmas módját használta egy szerelmes férfi. A város legforgalmasabb csomópontjában, a városháza és a Petőfi tér között feszítette ki „hálóját”, pontosabban egy molinót. „Kicsi cicám, édes Edit! Kérlek, gyere hozzám feleségül!!!” – kérte kedvesét J. A Valentin naphoz, és a házasság hetéhez közeledve szívmelengetően kedves megoldás ez, de kíváncsiak voltunk arra is, hogy mit szól ehhez a kérés címzettje.

Részletek
Büszkék voltunk rá, hogy sokat tett az emberekért

Büszkék voltunk rá, hogy sokat tett az emberekért

2016. február 10. 09:30

Harmincöt esztendeje hunyt el Szabó István őrnagy. Szabó István az ötvenes évektől nyugdíjba vonulásáig a félegyházi kommendáns hivatal vezetője volt. Példamutatóan helytállt a nehéz politikai időszakokban is, munkáját több rangos kitüntetéssel ismerték el. A Néphadsereg Halottjaként 1981 januárjában elsőként kapott díszsírhelyet a felsőtemetőben.

Részletek
Minden a nagy mesemondóról szólt

Minden a nagy mesemondóról szólt

2016. február 8. 19:30

A Móra Emléknapok keretében február 8-án a Constantinum Intézmény Általános Iskola és a Móra Ferenc Gimnázium tanulói is koszorúzással emlékeztek névadójuk halálának 82. évfordulójáról. Móra Ferenc író, régész Daru utcai mellszobránál a diákok mellett a város vezetése és a civil szervezetek képviselői is tisztelegtek. A gimnázium színjátszói a művelődési központban több száz fiatal előtt mutatták be a „nagy mesemondóhoz” méltó emlékműsorukat, amelyet Palásti Lászlóné tanárnő rendezett. Az előadásban közreműködött Juhász István, Félegyháza díszpolgára.

Részletek
Esküvő Kiállítás 2016. Kiskunfélegyháza - Tetőtől talpig vőlegény

Esküvő Kiállítás 2016. Kiskunfélegyháza - Tetőtől talpig vőlegény

2016. február 10. 13:30

Február 14-én, Valentin-napon a szerelmet ünnepeljük. Ezen a napon rendezik meg idén az Esküvő Kiállítást Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban. A Félegyházi Közlöny azzal szeretné megkönnyíteni a házasságkötés előtt állók ezer teendőjét, hogy választásukat segítve bemutatunk néhány profi szolgáltatást és szakembert. Az esküvői ceremónia egyik főszereplője a vőlegény. Az alkalomhoz illően elegánsan, de mindenképpen a menyasszonyi ruhával összhangban készül az öltözete. A megfelelő öltöny, és kellékei egy helyen megtalálhatók a Franco Férfi Divatban.

Részletek
Állásajánlatok

Állásajánlatok

2016. február 9. 15:30

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskunfélegyházi Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltségének jelenlegi állásajánlatai az alábbiakban olvashatók. Az ajánlatokról további információ a Kiskunfélegyházi Járási Munkaügyi Kirendeltség címén kérhető: 6100 Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 4-5., Tel.: 76/461-745.

Részletek
Körkérdés: Ön mit fejlesztene 2016-ban Kiskunfélegyházán?

Körkérdés: Ön mit fejlesztene 2016-ban Kiskunfélegyházán?

2016. február 9. 17:30

Egy város működésében, értékeinek meghatározásában az adott településen élők véleménye, tapasztalata is számít. Félegyháza lakosait ezúttal arról kérdeztük, hogy a városvezetés helyében mit fejlesztenének, mire hívnák fel a figyelmet, milyen esetleges problémákkal találkoztak, vagy milyen javaslatot tennének egy-egy adott kérdés megoldására.

Részletek
Évértékelő állománygyűlés Bács-Kiskun megyében

Évértékelő állománygyűlés Bács-Kiskun megyében

2016. február 9. 10:20

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. évi rendőri tevékenységét értékelte Dávid Károly rendőr dandártábornok február 8-án. A Kecskeméten megtartott állománygyűlés elöljárója dr. Balogh János r. vezérőrnagy, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka volt.

Részletek
Esküvő Kiállítás 2016. Kiskunfélegyháza - Az életre szóló ajándék

Esküvő Kiállítás 2016. Kiskunfélegyháza - Az életre szóló ajándék

2016. február 9. 13:30

Február 14-én, Valentin-napon a szerelmet ünnepeljük. Ezen a napon rendezik meg idén az Esküvő Kiállítást Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban. A Félegyházi Közlöny azzal szeretné megkönnyíteni a házasságkötés előtt állók ezer teendőjét, hogy választásukat segítve bemutatunk néhány profi szolgáltatást és szakembert. A házasságkötéskor egymás ujjára felhúzott gyűrű a soha el nem múló szerelem, és az örökké tartó egymás iránti vonzalom tárgyi jelképe. A hosszú időre szóló választásnál fontos, hogy a döntésben olyan nagy múlttal rendelkező cég segítsen, mint az Onix Ékszerház, ahol több száz modell közül választhatunk.

Részletek
„Bál a javából”

„Bál a javából”

2016. február 8. 10:30

Február 6-án tartotta III. Jótékonysági Bálját a Félegyházi Waldorf Iskola és Óvoda. A színvonalas estélynek a Művelődési Központ adott helyet. A bál hangulatáról a Pécsi Waldorf közösségből érkező Hangerdő Társulat humorral fűszerezett zenés műsora, és a Veracruz Zenekar gondoskodott. Természetesen az idei évben sem maradhatott el a bál nyitó táncház. A svédasztalos vacsorát a Sirius Club étterem szervírozta.

Részletek