Emberhátrányban szerzett pontot a KHTK II.

Emberhátrányban szerzett pontot a KHTK II.

2017. október 29. 19:10

Kecskemétre látogatott az őszi szezon hajrájához közeledve a Kiskunfélegyházi HTK II., ahol a középcsapatnak számító Kecskeméti LC KTE SI látta vendégül a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójában, október 29-én. Gólt nem, piros lapot viszont hozott a találkozó, a 40. percben a KHTK II. csapatából Cseh Istvánt kiállította a bíró. A megfogyatkozott félegyháziak a második félidőt 10 emberrel játszva hozták el az egyik pontot Kecskemétről, amivel megőrizték második helyüket a tabellán.

Részletek
Bácsalmással játszottak a megyei kézilabdázók

Bácsalmással játszottak a megyei kézilabdázók

2017. október 29. 12:00

A Félegyházi Kézilabda SC mindkét felnőtt csapata a Bácsalmási PVSE ellen lépett pályára október 28-án, a megyei bajnokság 6. fordulójában. A bácsalmásiak jobb játékerőt képviselnek, amit a mérkőzések során is bizonyítottak. A Félegyházi Kézilabda SC felnőtt férfi csapata már az első félidőben jelentős, 19-7-es hátrányba került, a második játékrészben ugyan feljebb zárkózott, de nem volt esélye a pontszerzésre, 32-25-re maradt alul. A felnőtt női együttesnek még kevesebb sansza volt, támadásban és védekezésben sem tudta felvenni a versenyt a bácsalmásiakkal, 42-17-es vereséget szenvedett.

Részletek
Tizenhármat számoltak a Hajdúböszörményre a félegyházi futsalosok

Tizenhármat számoltak a Hajdúböszörményre a félegyházi futsalosok

2017. október 28. 21:00

Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy kié a jobb futsalcsapat a Hajdúböszörményi TE – Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls összecsapáson a leány futsal U15-ös elsőosztályú bajnokság 7. fordulójában. A félegyházi játékosokkal felálló Astra mélyütést mért korosztályos riválisára, összesen 13 gólt szerezett a Hajdúböszörmény otthonában. A kiütéses győzelemből a Sieber testvérek ezúttal is kivették részüket, a gólkirályi címre törő Sieber Glória 6 gólt jegyzett, Sieber Szófia két találatig jutott. Mellettük a Czinege testvérpáros is remekelt, Czinege Eszter négyszer, míg Czinege Enikő egy alkalommal zörgette meg a hajdúböszörményi hálót.

Részletek
A hajrában nyert a KHTK

A hajrában nyert a KHTK

2017. október 28. 20:30

Az őszi szezon utolsó hazai mérkőzését játszotta a Kiskunfélegyházi HTK, amely a Kunszállás SE-ét fogadta a megyei I. osztályú labdarúgóbajnokság 12. fordulójában október 28-án. A szomszédvári rangadó a félegyháziaknak sikerült jobban, a találkozó utolsó perceiben két gólt is szereztek, amivel 3-1-re győztek.

Részletek
Kiváló eredmények Marcaliban

Kiváló eredmények Marcaliban

2017. október 26. 15:30

A Magyar Diáksport Szövetséggel kötött védjegyhasználat alapján a Magyar Triatlon Szövetség rendezésében a Balatoni Úszóiskola Kft. szervezte meg október 21-én a 2017/2018. tanévi duatlon diákolimpia döntőt Maracaliban „A” és „B” kategóriákban.

Részletek
I. Őszi Kupa Úszóverseny - Kecskemét

I. Őszi Kupa Úszóverseny - Kecskemét

2017. október 26. 08:30

Először rendezték meg az I. Kecskeméti Őszi Kupa Úszóversenyt október 21-én és 22-én. A találkozón 35 egyesület 421 indulója vett részt. A Jogging Plus Szuperinfó Futóklub csapata 6 versenyzővel képviseltette magát, akik valamennyi versenyszámban egyéni csúcsot úszva szép eredményeket értek el a népes mezőnyben. A versenyzők felkészítésében részt vett Szabó László, Bálint Zoltán és Patonai Gábor.

Részletek
Varsóban remekelt Réka

Varsóban remekelt Réka

2017. október 25. 16:30

Varsóban rendezték az idei Szumó Európa-bajnokságot, ahol Rekedt-Nagy Réka kiskunfélegyházi versenyző nagyszerű eredményeket ért el. U 16-os korosztályban egyéniben, a 60 kg-os súlycsoportban bronzérmet szerzett, a magyar válogatott tagjaként pedig csapatban aranyérmes - mondta el lapunknak Szabó József, a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület edzője.

Részletek
Könnyed gyulai győzelem

Könnyed gyulai győzelem

2017. október 25. 16:00

Hosszú utazás, könnyed siker jellemezte az október 24-ei regionális kadett bajnoki mérkőzést a gyulai Dürer iskola tornatermében. Ennél csak nehezebb meccsek várnak a fiúkra, október 28-án, szombaton Hódmezővásárhelyre látogatnak, ahol a Vásárhelyi KS"B" csapatával mérkőznek meg.

Részletek
Érmes félegyháziak a duatlon országos döntőn

Érmes félegyháziak a duatlon országos döntőn

2017. október 24. 17:30

Október 21-én rendezték meg Marcaliban a Diákolimpia Duatlon Országos Döntőt, amelyen a Bács-Kiskun megyei diákok is kiválóan szerepeltek. Az esemény azért is figyelemreméltó, mert ez a versenyforma két év után idén került vissza a diákolimpiai sportágak közé. Ebben a tanévben várhatóan 270 ezer gyerek versenyez majd összesen a Diákolimpián.

Részletek
VIII. Szabadidős Squash OB selejtező Kiskunfélegyházán

VIII. Szabadidős Squash OB selejtező Kiskunfélegyházán

2017. október 24. 12:30

Selejtező fallabda versenyt rendez a Mozdulj Félegyháza Sportegyesület október 29-én, vasárnap a Kossuth utca 4. szám alatti pályán. A versenyen mindazok indulhatnak, akik jelenleg nem szerepelnek a magyar, illetve más squash ranglista férfi 251., és női 30. helyénél jobb helyen, illetve akik az elmúlt 10 évben nem voltak női/férfi ranglista legjobb ötben. Az idei szezonban nem indulhat a VII. Szabadidős Squash OB első 8 helyezettje. A szervezők várják a játékosok jelentkezését az ország egész területéről. Nevezni október 27-én, péntek 22 óráig lehet a [email protected] e-mail címen a selejtező helyszínének pontos megadásával.

Részletek