Magabiztos hazai siker - videóval

Magabiztos hazai siker - videóval

2017. november 19. 10:50

Hatékony támadójátékot bemutatva fölényesen nyert hazai pályán a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabdacsapata a Kondorosi KK ellen az NB II-es bajnokság 8. fordulójában, november 18-án. A KHTK nem hagyott kétséget a felől, hogy kié a jobb együttes, a szünetbeli 20-14-es vezetést követően 39-25-re győzött, amivel itthon tartotta a kettő pontot. A sikerrel a KHTK megőrizte második helyét a tabellán, nyolcadik találkozóján hetedik győzelmét aratva.

Részletek
Dobogón telel a KHTK II.

Dobogón telel a KHTK II.

2017. november 19. 09:00

Egy gól döntött a Kiskunfélegyházi HTK II. idei utolsó tétmérkőzésén a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 15. fordulójában, november 18-án. Az őszi szezonzárón a hazai pályán játszó KHTK II. sokáig nem bírt a masszívan védekező Kiskunmajsa FC-vel. A mély talajú pályán több mint egy óra elteltével született meg a győztes találat, Tóth István közeli góljával a félegyháziak itthon tartották a három pontot. A győzelem egyúttal azt jelenti, hogy a KHTK II. a dobogón zárja a 2017-es esztendőt, hátránya csupán három pont a bajnoki éllovas Kerekegyházi SE-vel szemben.

Részletek
Eredményesen versenyeztek a Turul Koppány Íjászai

Eredményesen versenyeztek a Turul Koppány Íjászai

2017. november 18. 15:30

Október 21-én, a Zsámbéki-medencében, a 30 hektárnyi területen elhelyezkedő Pátyi  Lovas Centrum és Terápiás Parkban megrendezett történelmi íjászversenyen vettek részt a Turul Koppány Íjászai HSE tagjai. A Terápiás Park kialakítása, infrastrukturális felszereltsége, esztétikai megjelenése nemzetközi szinten is kiváló, remek helyszínt biztosít a lovasterápiás foglalkozásoknak, és íjászversenynek egyaránt. Az eddigiektől eltérően nem a lovardában, hanem a parkban zajlott a verseny. A versenyzők állóképességét erős próbára tette a hideg szél, de ennek ellenére is szép eredmények születtek.

Részletek
Kiváló félegyházi szereplés

Kiváló félegyházi szereplés

2017. november 17. 18:30

Öt fővel vett részt a Kiskun Vizi és Szabadidős SE a november 11-én és 12-én Hódmezővásárhelyen megrendezett Országos Nemzetközi Szenior Úszóversenyen. A kis létszámú csapat az országos megmérettetésen kiválóan szerepelt, öt aranyérmet, hat ezüstérmet és kilenc bronzérmet nyert.

Részletek
Kosárlabda Gála - 2017

Kosárlabda Gála - 2017

2017. november 17. 13:30

Kosárlabda Gálát rendeznek Kiskunfélegyházán december 27-én, szerdán a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Idén immár 27. alkalommal pattog egy napon át a labda. Minimum hét fős csapatok nevezhetnek. A nevezési díj 2.800 forint, amely egy pólót tartalmaz. Nevezni december 5-éig lehet Szabó Csabánál a 06-30 353-3053-as telefonszámon, vagy e-mailen a [email protected] címen.

Részletek
Két félegyházi focista a megyei válogatottban

Két félegyházi focista a megyei válogatottban

2017. november 17. 08:30

Vanó Sándor kijelölte bő keretét, amelyből a 2017-es Bács-Kiskun megyei válogatott végleges névsorát választja ki a közeljövőben. A névsor 26 futballista nevét tartalmazza, akik zömmel a megye I-ben futballoznak, de megye II-es csapatokhoz is érkezett meghívó.

Részletek
Fejleszt és megmozgat – Akrobatikus rock and roll

Fejleszt és megmozgat – Akrobatikus rock and roll

2017. november 22. 15:00

Új táncoktatás honosodott meg Kiskunfélegyházán, idén ősztől akrobatikus rock and roll is tanulható városunkban. A fiatalokat a Vitalitás Tánc - és Sportegyesületen belül Nemcsok Dorina oktatja. A viszonylag újkeletű műfaj a show táncot az aerobic táncot és a rock and rollt ötvözi dinamikus, gyorsmozgásokkal.

Részletek
Elkezdődött a korosztályos vízilabda bajnokság

Elkezdődött a korosztályos vízilabda bajnokság

2017. november 16. 10:30

Békéscsabára látogattak a III. korcsoportos Vidék Bajnokság „Kék” csoportjának nyitófordulójában DMTK-KVSE Aquasport Egyesület vízilabdázói. A kétnapos forduló során négy mérkőzést játszottak Görög Imre vezetőedző tanítványai, az Invictus SC 19-8-as legyőzését követően három esélyesebb csapattal szemben is alulmaradtak, egy kört követően a hatcsapatos bajnokság negyedik helyén állnak három ponttal. A Vidék Bajnokság gyerek I. korcsoportjában ugyancsak elkezdték a bajnokságot a félegyházi vízilabdázók. Az első fordulóban Nagyváradra utaztak, ahol két vereséget szenvedtek október 28-án.

Részletek
Tiszaalpáron gálázott a megyei férficsapat

Tiszaalpáron gálázott a megyei férficsapat

2017. november 12. 12:10

Fölényes, 20 gólos győzelmet aratott Tiszaalpáron a megyei felnőtt kézilabdabajnokságban a Félegyházi KSC november 11-én. Az összecsapás esélyesének a hosszú nyeretlenségi sorozatuk ellenére a félegyháziak számítottak, a házigazda Tiszaalpári SE ugyanis még pont nélkül állt a szezonban. Az első félidőben jelentős előnyre tettek szert a félegyháziak, végül magabiztosan, 43-23-ra győztek. A Félegyházi KSC felnőtt női csapata ezúttal sem járt sikerrel, november 11-én az eddig nyeretlen Nemesnádudvari NKSZE ellen szenvedett kiütéses, 50-22-es vereséget.

Részletek
Folytatódott a kisiskolás bajnokság

Folytatódott a kisiskolás bajnokság

2017. november 12. 20:00

Szívvel lélekkel küzdve nagy akarásról tettek tanúbizonyságot a Kiskunfélegyházi HTK legkisebb kézilabdázói az U10-es korosztályú gyermekek kisiskolás bajnokság Badó László régiójában. November 11-én a csoport második játéknapját bonyolították le, a félegyháziak sérülésektől tizedelve sok hiányzóval Kecskeméten méretettek meg, ahol a Kecskeméti Sportiskola, valamint a Gézengúz UKC ellen léptek pályára. A kisiskolás bajnokság sajátja, hogy bajnoki tabellát nem vezetnek, elsősorban a játék megszerettetése, megismerése a cél ebben a korcsoportban.

Részletek