Egy gól döntött a rangadón

Egy gól döntött a rangadón

2017. november 11. 20:20

A Mezőtúri AFC nyerte a százszázalékos csapatok rangadóját az NB II-es kézilabda bajnokság dél-keleti csoportjában november 11-én. A vendégként pályára lépő P&P Kiskunfélegyházi HTK ugyancsak hat győzelemmel rendelkezett a mérkőzést megelőzően, a hibátlan mérleget végül a hazaiaknak sikerült megőrizniük. A bajnokság végkimenetele szempontjából kulcsfontosságú összecsapáson a mezőtúriak 14-11-es előnyt szereztek az első félidőben. A KHTK védelme jól működött, mindössze 23 gólt kaptak, de ez is kevésnek bizonyult a pontszerzéshez. A Mezőtúri AFC 23-22-re nyert és két ponttal meglógott félegyházi üldözőjétől.

Részletek
Pontszerzés emberhátrányban

Pontszerzés emberhátrányban

2017. november 11. 17:00

Idegenben mentett pontot a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgóbajnokság 14. fordulójában. A Hetényegyházi SC vendégeként 1-1-es döntetlent ért el november 11-én. Mindkét együttes az élmezőnyhöz tartozott, így előzetesen is szoros mérkőzésre volt kilátás. A találkozó első gólját a 39. percben a hazaiak szerezték, a KHTK II. a gólhátrányt követően a 60. percben emberhátrányba is került Tóth Kornél kiállítását követően. Tíz emberrel végül összejött az egyenlítést, a 87. percben Palásti Sándor vette be a hetényegyházi kaput, amivel 1-1-es döntetlenre mentette az eredményt. A KHTK II. az őszi szezont hazai pályán zárja, november 18-án, szombaton 13 órától a Kiskunmajsa SC-t fogadja.

Részletek
Szoros csatában nyertek az asztaliteniszezők

Szoros csatában nyertek az asztaliteniszezők

2017. november 12. 19:10

Fontos mérkőzésen nyertek meg a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola játékosai, november 11-én a férfi NB I. keleti csoportjának 6. fordulóban az Eötvös Diák-Pedagógus SE I. ellen győztek 10-8-ra hazai környezetben. A párosok során Korponai Zoltán és Pengő Gábor hozta játékát, Erdélyi Szabolcs és dr. Francia Balázs pedig alulmaradt az ellenfél duójával szemben. Egyéniben Korponai Zoltán és Pengő Gábor 3-3 mérkőzést nyert, Erdélyi Szabolcs kétszer, míg dr. Franci Balázs egy alkalommal győzött.

Részletek
Tisztes helytállás Vásárhely ellen

Tisztes helytállás Vásárhely ellen

2017. november 10. 09:30

A csoport talán legerősebb csapata vendégeskedett városunkban. Jó felmérőnek ígérkezett tehát a mérkőzés, főleg annak tudatában, hogy csapatunk fele előző napon  Diákolimpia Megyei Döntőben a Móra Gimnázium iskolát képviselve két meccset is játszott.

Részletek
Teremfoci verseny a Kossuth iskolában

Teremfoci verseny a Kossuth iskolában

2018. január 8. 13:00

Teremlabdarúgó kupát rendeznek január 13-án és 14-én a Kossuth Lajos szakközépiskola tornatermében. Nevezni január 10-én, szerdán 18 óráig lehet Patyi Zoltánnál a 06-70 9358-107-es telefonszámon vagy e-mailen a [email protected] címen. Az első négy helyezettet kupával és oklevéllel jutalmazzák. A legjobb játékos, gólkirály és kapus különdíjban és oklevélben részesül. A csapatsorsolást január 10-én, szerdán 18 órakor tartják.

Részletek
Országos Fekvenyomó Bajnokságot rendeznek Kiskunfélegyházán

Országos Fekvenyomó Bajnokságot rendeznek Kiskunfélegyházán

2017. november 9. 13:30

A november 25-ei, szombati verseny célja a fekvenyomás (erőemelés, testépítés) népszerűsítése, valamint a sportkapcsolatok illetve sportbarátságok szorosabbá tétele. A Center Gym Kiskunfélegyháza versenyét a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium Sportcsarnokában rendezik meg. Információ Tyukász Attilától kérhető e-mailben a [email protected] címen, vagy a 06/70 327-87-08-as telefonszámon. 

Részletek
Veterán tornát rendeznek Kiskunfélegyházán

Veterán tornát rendeznek Kiskunfélegyházán

2017. november 8. 09:30

Szenior (40+) labdarúgó teremtornát rendeznek december 9-én, szombaton 14 és 18 óra között a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A torna megrendezése fontos lépés ahhoz, hogy a szervezett rendszerű tornákat a későbbiekben több helyszínen is megrendezhessék.

Részletek
Két 3D-s verseny a Fénypárducoknál

Két 3D-s verseny a Fénypárducoknál

2017. november 8. 13:30

Az elmúlt két hétvégén, Hódmezővásárhelyen és Foktőn ragadtak íjat a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai, mindkét verseny csak 3D-s célokat felvonultató vadászverseny volt.

Részletek
Az Erzsébeti Spartacus az Extraliga győztese

Az Erzsébeti Spartacus az Extraliga győztese

2017. november 6. 11:30

Magyarország legjobb hat csapata közül az ESMTK (Erzsébeti Spartacus Munkás Testedző Kör) bizonyult a legjobbnak, miután ötből öt csapattalálkozót nyert meg a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban megrendezett extraliga csapatbajnoki visszavágón. Második lett a Pénzügyőr SE, míg harmadikként a Ceglédi VSE zárt.

Részletek
Bronzérmes helyen telel a Vasutas

Bronzérmes helyen telel a Vasutas

2017. november 6. 09:00

Hátrányba került, végül fölényesen, 6-3-ra győzött a Kiskunfélegyházi Vasutas SK Fülöpszálláson a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság őszi szezonjának utolsó találkozóján. A hazaiak a 11. percben szerezték meg a vezetést, de a félegyháziak a 23. minutumban Kiss István góljával kiegyenlítettek (1-1). A második félidőben ismét Kiss István percei következtek, aki mesterhármasig jutott, mellette Makai Zoltán duplázott, míg Fekete Tamás a 70. percben talált be. A Vasutas a második félidő első 20 percében 5 gólt szerzett, amivel már 6-1-re is vezetett, a hazaiak az utolsó percekben Deák Sándor két góljával már csak csökkenteni tudták hátrányukat. 6-3-as sikerével a Kiskunfélegyházi Vasutas a harmadik pozícióból várhatja a tavaszi folytatást, a második helyezett Helvéciai VSE ugyancsak 27 pontos, a bajnokságot a még veretlen Ladánybenei LC vezeti 30 ponttal.

Részletek