Szentest és Nagykőröst is legyőzték

Szentest és Nagykőröst is legyőzték

2017. november 21. 17:30

A regionális fiú kadett bajnokság, 4. fordulójában a Szentesi KK csapatát fogadta a Félegyházi TSI együttese a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Az eddig kevesebb játéklehetőséget kapott csapattagok is kitűnően játszottak, kiemelve a hozzáállást is – tájékoztatta lapunkat Simon Zoltán edző.

Részletek
Hengereltek Szécsényben az asztaliteniszezők

Hengereltek Szécsényben az asztaliteniszezők

2017. november 21. 11:00

Az erőviszonyoknak megfelelően nem hagytak esélyt a házigazda Szerva ASE II. játékosainak a félegyházi asztaliteniszezők november 17-én, a férfi NB I. keleti csoportjának 7. fordulójában. A Korponai Zoltán –Pengő Gábor összetételű duó mellett az Erdélyi Szabolcs – Varga Károly páros is megnyerte az első játékot. Egyéniben egyedül Varga Károly veszített két pontot, a többiek magabiztosan győztek. 16-2-es fölényes sikerével a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola továbbra is harcban áll a dobogóért.

Részletek
Majsai öröm, félegyházi bánat

Majsai öröm, félegyházi bánat

2017. november 20. 12:30

A Félegyházi Kézilabda SC mindkét megyei felnőtt csapata a Kiskunmajsai KC ellen lépett pályára november 19-én, a bajnokság 9. fordulójában. A majsaiak nehéz diónak bizonyultak a félegyháziak számára, esélyeshez méltóan mindkét mérkőzést megnyerték a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A nőknél 20-6-os félidőt követően 39-20-as végeredmény alakult ki. A férfiaknál a majsaiak listavezetőként ugyancsak nem hagytak esélyt a támadásban sok hibát vétő félegyháziaknak. A szünetbeli 9-18-as állást követően a második játékrészben még tovább nőtt a különbség, a majsaiak 35-19-re ezt a párharcot is megnyerték.

Részletek
Rangadót nyertek a félegyházi futsalosok

Rangadót nyertek a félegyházi futsalosok

2017. november 20. 09:00

Értékes skalpot gyűjtöttek be az eddigi éllovas Brandmission-Artifex Tolna otthonában a félegyházi Astrás lányok a leány futsal U15-ös első osztályú bajnokság 9. fordulójában, november 19-én. A bajnoki címért harcban álló félegyháziak a harmadik pozícióból várták az összecsapást, amelyen Sieber Glória és Czinege Eszter vezérletével szűk 10 perc alatt kétgólos előnyre tettek szert. A tolnaiak ugyan az első félidő hajrájában 3-2-re felzárkóztak, de a második játékrészben ismét a félegyháziak percei következtek, a négy gólig jutó Sieber Glória mellett Czinege Eszter kétszer, míg Sieber Szófia egyszer talált be. Az Astra végül magabiztosan, 7-3-ra nyert. Győzelmével vesztett pontok tekintetében beérte a Tolnát az Astra, a bajnokságot a Miskoci Vénuszok vezetik 18 egységgel a 18 pontos Tolna és a 15 pontos Astra előtt.

Részletek
Az utolsó percekben fordított a Tolna

Az utolsó percekben fordított a Tolna

2017. november 19. 19:55

Rangadóhoz méltó, fordulatos meccset láthatott a tolnai publikum november 19-én. A női futsal NB I. rangadóján a házigazda Tolna az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bullst fogadta a 9. fordulóban. Mindkét csapat győzelemre tört, amihez a tolnaiak kerültek előbb közelebb, de Folk Zsuzsanna góljára gyorsan válaszolt az Astrás Halászi Kinga (1-1). A szünetbeli 1-1-et követően ismét a hazaiak szereztek vezetést, de Krascsenics Petra révén újfent kiegyenlített az Astra, sőt négy perccel a mérkőzés vége előtt Halászi Kinga második góljával fordított. A 3-2-es Astra előny végül nem bizonyult elégnek a pontszerzéshez, a tolnaiak előbb Varga Adél révén egyenlítettek (3-3), majd az utolsó percben Szalkai Kitti találatával ismét előnybe kerültek és 4-3-ra nyertek. Az Astra balszerencsés mérkőzésen maradt alul, a vereség ellenére továbbra is negyedik a tabellán.

Részletek
Győzelemmel zárta az őszi szezont az U-14-A csapat

Győzelemmel zárta az őszi szezont az U-14-A csapat

2017. november 19. 18:00

Az U-14-es csapat az északi csoport 11. fordulójának őszi zárásaként győzött Bugacon, november 18-án. Kellemetlen időben, mély talajú pálya és nagy küzdelem volt jellemző az őszi utolsó mérkőzésen. Sok helyzet maradt ki már az elején, és ezért egyre görcsösebben játszott a csapat.

Részletek
Scitec Karácsonyi Teremlabdarúgó Kupa

Scitec Karácsonyi Teremlabdarúgó Kupa

2017. november 23. 09:30

Teremlabdarúgó kupát rendeznek december 16-án és 17-én a Mezgé tornatermében. Nevezni december 13-áig lehet Patyi Zoltánnál a 06-70 9358-107-es telefonszámon vagy e-mailen a [email protected] címen. Az első négy helyezettet kupával és oklevéllel jutalmazzák. A legjobb játékos, gólkirály és kapus különdíjban és oklevélben részesül. A csapatsorsolást december 13-án, szerdán 18 órakor tartják.

Részletek
Center Gym Mikulás Teremlabdarúgó Kupa

Center Gym Mikulás Teremlabdarúgó Kupa

2017. november 20. 08:30

Teremlabdarúgó kupát rendeznek december 2-án és 3-án a Kossuth Lajos szakközépiskola tornatermében. Nevezni november 29-éig lehet Patyi Zoltánnál a 06-70 9358-107-es telefonszámon vagy e-mailen a [email protected] címen. Az első négy helyezettet kupával és oklevéllel jutalmazzák. A legjobb játékos, gólkirály és kapus különdíjban és oklevélben részesül. A csapatsorsolást november 29-én, szerdán 18 órakor tartják.

Részletek
Kiskunfélegyházán folytatódott az U14-es kézilabda bajnokság

Kiskunfélegyházán folytatódott az U14-es kézilabda bajnokság

2017. november 19. 17:35

A Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban rendezték meg az U14-es fiú kézilabda bajnokság Badó László régió „B” csoportjának negyedik játéknapját november 19-én. A házigazda Kiskunfélegyházi HTK a Bácsalmási PVSE és a Kiskőrösi KS korosztályos csapataival mérkőzött meg. A megfiatalodott U14-es félegyházi korosztály szoros csatában maradt alul a bácsalmásiakkal szemben, a kiskőrösiek magabiztosan nyertek. Fekete Krisztián tanítványai a mérkőzések bizonyos szakaszaiban mutattak szép megoldásokat, ami mindenképpen bíztató a jövőt nézve. A bajnokság következő játéknapját december 3-án, Soltvadkerten bonyolítják le.

Részletek