Közel álltak a pontszerzéshez

Közel álltak a pontszerzéshez

2017. október 23. 15:30

Rangadó várt a félegyházi játékosokkal és edzőkkel működő korosztályos futsalcsapatra az U15-ös leány első osztályú bajnokság 6. fordulójában. Az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls az ugyancsak dobogóért harcban álló Miskolci Vénusz otthonába látogatott október 22-én. A mérkőzés hazai rohamokkal és gólokkal kezdődött, szűk tíz percet követően a miskolciak 3-0-s előnyre tettek szert. Ezt követően rendezte sorait az Astra, Sieber Gólira még a szünet előtt szépített (3-1). A második félidő az Astra szempontjából ismét rosszul kezdődött, Lovász Emma harmadik találatával a 21. percben 4-1-re alakult az állás. A félegyháziak nem adva fel a mérkőzést Czinege Eszter és Sieber Glória újabb góljaival 4-3-ra felzárkóztak, de egyenlíteniük már nem sikerült. Rangadóhoz méltó szoros találkozón a miskolciak nyertek, akik a második helyre zárkóztak fel a bajnokságban, az Astra a negyedik pozícióból várja a folytatást.

Részletek
Kevés babér termett Halason

Kevés babér termett Halason

2017. október 23. 14:30

Duplafordulóval folytatódott a fiú U12-es kézilabda gyermekbajnokság Badó László régiójának C csoportja. A Kiskunfélegyházi HTK korosztályos csapata október 22-én Kiskunhalason, a Bibó István Gimnázium sportcsarnokban két találkozót vívott. Árvai Zoltán vezetőedző tanítványaira nem várt könnyű feladat, a Kiskunhalas UKSC első számú együttesétől és a Kiskőrösi KS ellen is vereséget szenvedtek. A bajnokság következő játéknapját november 25-én a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban rendezik meg.

Részletek
Fordulatos mérkőzésen ikszelt az Astra

Fordulatos mérkőzésen ikszelt az Astra

2017. október 23. 10:30

A győri Árkád ETO kizárását követően átalakult tabellával folytatódott a női futsal NB I-es bajnokság, amelynek 6. fordulóbeli slágermérkőzését Miskolcon rendezték meg. Az ötödik helyezett Miskolci-Vénusz a harmadik Asrta-4IG-Kiskunfélegyházi Bullst fogadta október 22-én. A találkozó több fordulatot is tartogatott, előbb gyors gólváltást követően Gál Tímea révén az Astra került előnybe, de egy percre rá a miskolciak kiegyenlítettek. A második félidő elején a hazaiak a vezetést is megszerezték, néhány perccel később azonban Gál Tímea saját maga és csapata második gólját jegyezve 2-2-re alakította az állást, ami a végeredményt is jelentette. A hátrányból felálló Astra értékes pontot szerzett Miskolcon és továbbra is őrzi felsőházra jogosító pozícióját az alapszakaszban.

Részletek
Vereség hazai pályán

Vereség hazai pályán

2017. október 23. 09:00

Az 5. forduló sem hozott szerencsét a megyei felnőtt kézilabdacsapatoknak október 22-én. A Félegyházi Kézilabda SC férfi együttese az élmezőnyhöz tartozó Kecel KC-t fogadta. A találkozó szorosan alakult, szünetben 13-11-re a keceliek vezettek, előnyüket megtartva 29-25-re győztek. A Félegyházi Kézilabda SC felnőtt női csapata az ugyancsak jól szereplő Bácsbokodi NKSE-t látta vendégül. A mérkőzés magabiztos, 32-17-es vendégsikerrel zárult.

Részletek
Tovább robog a Vasutas

Tovább robog a Vasutas

2017. október 22. 18:00

Zsinórban hatodik sikerét aratta a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjában a Kiskunfélegyházi Vasutas SK. Az élmezőnybe tartozó félegyháziak a 11. fordulóban a még nyeretlen és sereghajtó Ballószög otthonából hozták el a három pontot. A mérkőzés egyoldalúan alakult, 7 percet követően már két góllal vezetett a Vasutas és a mesterhármasig jutó Makai Zoltán révén a szünetig 5-1-re módosult az állás. A második félidőben sem állt le a félegyházi henger, a 73. percben már hét gól (8-1) volt a különbség. A hazaiak a hajrában ugyan két góllal még szépítettek, de ez már csak az eredmény kozmetikázásához volt elég.

Részletek
Nyírbátorban nyertek az asztaliteniszezők

Nyírbátorban nyertek az asztaliteniszezők

2017. október 22. 17:15

Felsőházi rangadó várt a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola játékosaira a férfi NB I. keleti csoportjának 5. fordulójában. Október 20-án a Nyírbátori ASE vendégeként léptek asztalhoz. Mindkét csapat jól kezdte a bajnokságot, a nyírbátoriak a félegyháziakhoz hasonlóan csupán egyszer szenvedtek vereséget. A párosok során Korponai Zoltán és Pengő Gábor 3-0-ra nyert, míg Erdélyi Szabolcs és Varga Károly 3-1-re kikapott. Egyéniben Pengő Gábor és Erdélyi Szabolcs mind a négy találkozóján győzött, Korponai Zoltán háromszor, míg Varga Károly egyszer diadalmaskodott. A félegyháziak fölényes, 13-5-ös sikert arattak, így továbbra is tagjai az élbolynak.

Részletek
Egy percig sem élt a remény

Egy percig sem élt a remény

2017. október 22. 09:00

Megőrizte hibátlan mérlegét a Kecskeméti LC a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban, amelynek 11. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK-t fogadta. A félegyháziak bravúros eredményre törtek, de a kecskemétiek villámrajtot véve már a 13 másodpercben betaláltak. A gyors hazai gól megpecsételte a mérkőzés további alakulását, a KHTK kevésszer jutott el a kapuig, ellenben a kecskemétiek hatékonyan futballozva a szünetig eldöntötték a találkozót (3-0). A második félidő során a hazaiak tovább növelték góljaik számát, a legveszélyesebb félegyházi helyzet a kapufán csattant. A mesterhármasig jutó Salami Eugene vezérletével a Kecskeméti LC 5-0-ra nyert, így tíz fordulót követően maximális pontszámmal vezeti a bajnokságot.

Részletek
Hátrányból felállva nyertek a rangadón - videóval

Hátrányból felállva nyertek a rangadón - videóval

2017. október 22. 12:05

Izgalmas, fordulatos mérkőzésen 27-24-re győzött a P&P Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata a férfi felnőtt NB II-es bajnokság délkeleti csoportjának slágermérkőzésén a Békéscsaba DKSE ellen október 21-én, a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Mindkét együttes veretlenül várta az összecsapást, a vendégek sokáig vezettek, a KHTK 20-20-as állást követően az utolsó 10 percben fordított.

Részletek
Kiütéses győzelem

Kiütéses győzelem

2017. október 21. 19:40

Érvényesítette a papírformát, 5-1-re legyőzte a sereghajtó Jakabszállás KSE-t a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgóbajnokság 11. fordulójában. A dobogóért harcban lévő KHTK II. bő félórát követően szerezte meg a vezetést, a második félidőben kiütötte ellenfelét.

Részletek
A szegedi Szittyaföldön vadásztak a Turul Koppány Íjászai

A szegedi Szittyaföldön vadásztak a Turul Koppány Íjászai

2017. október 18. 17:30

A Szegedi Szittyák ismét megrendezték immár hagyományossá vált őszi vadászatukat október 15-én, vasárnap. A versenyen bármely kategóriájú íjjal lehetett indulni, kivéve számszer íjjal. Jó időben, szép környezetben a szegedi Szittyaföldön zajlott a verseny, 2 körben 15 célon. A Turul Koppány Íjászokat és Kiskunfélegyházát ezúttal négyen képviselték, Szeibert Imre, Kis Csaba, Bense László és Dinnyés Gyula.

Részletek