Hirdets
Dózsás siker a futsal diákolimpián

Dózsás siker a futsal diákolimpián

2019. november 22. 09:30

A IV. korcsoportos fiú futsal diákolimpia körzeti döntőjét bonyolították le november 21-én a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A területi döntőn négy félegyházi (József Attila Ált. Isk., Darvas, Constantinum, Dózsa Gy. Ált. Isk.), valamint a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola csapata vett részt. A mérkőzések izgalmasan alakultak, a győzelmet nagy csatában a dózsások szerezték meg, így ők jutottak be a déli régió területi döntőjébe.

Részletek
Forgalomkorlátozás a Kossuth utcán

Forgalomkorlátozás a Kossuth utcán

2019. november 21. 19:15

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya felhívja a Kossuth utcán közlekedők figyelmét, hogy a karácsonyi díszkivilágítás kihelyezését november 22-én, pénteken 7.30-tól körülbelül 14 óráig végzik. A munkálatok idején a Kossuth utca egyes részeit szakaszosan lezárják. Ezen útszakaszokat a keresztutcákon lehet kerülni.

Részletek
A Koppányok novemberi eseményei

A Koppányok novemberi eseményei

2019. november 22. 11:30

Budapestre és Szentendrére utazott csapatépítő tréning jellegű kirándulásra a Turul Koppányok 55 fős csapata, november 9-én. Célja az volt, hogy az egyesületben a csapattársi viszonyok erősödjenek és finomodjanak, mert ezek elengedhetetlenek az eredményes csapatmunkához.

Részletek
Anyakönyvi hírek

Anyakönyvi hírek

2019. november 21. 18:00

A Kiskunfélegyházán és környékén 2019. 46. hetében újszülöttek, házasságot kötők és elhunytak névsora a Félegyházi Közlöny hírportálon.

Részletek
Játékosan készültek fel a bűnelkövetők ellen

Játékosan készültek fel a bűnelkövetők ellen

2019. november 21. 15:00

Bűnügyi szempontból még mindig a nyugdíjas korosztály a legveszélyeztetettebb. Éppen ezért a helyi rendőrkapitányság 2017-ben elindított egy olyan felvilágosító, figyelemfelkeltő programot a Nyugdíjas Akták című előadással. Tavaly az Antibetyár programmal folytatódott a bűnmegelőzés elleni küzdelem, melynek a Kiskun Múzeum adott otthont. Idén november 20-án a művelődési központban egy játékos kvízbe rejtett programmal folytatódott a sorozat, amely elsősorban arra hivatott, hogy felhívja a figyelmet azokra a mozzanatokra, amelyek segítik a trükkös csalók felismerését, a betöréses lopások elleni védekezést.

Részletek
Egészségjárat bevezetését tervezi az önkormányzat

Egészségjárat bevezetését tervezi az önkormányzat

2019. november 21. 13:00

– A városvezetés és az önkormányzat szüntelen, kiemelt törekvése, hogy a félegyházi embereknek stabil, kiegyensúlyozott színvonalú egészségügyi ellátásban legyen része. Ezért rengeteget tettünk az elmúlt öt évben, és nagyon sok tervünk van a jövőre vonatkozóan is. A legújabb kezdeményezésünk egy egészségjárat bevezetése lesz, amivel az ellátást mindenki számára elérhetővé szeretnénk tenni – mondta el lapunknak Csányi József polgármester a január 1-jétől tervezett buszjárat bevezetése kapcsán.

Részletek
Nagy Krisztián sikere a TEK BUDO- és Küzdősport Gálán

Nagy Krisztián sikere a TEK BUDO- és Küzdősport Gálán

2019. november 21. 11:00

2019. november 16-án rendezték meg a TEK BUDO- és Küzdősport Gálát, amelyen a belügyi és a rendvédelmi szervek küzdősportolói vettek részt. A versenyre az alábbi kategóriákban lehetett nevezni: WAKO K1 amatőr full contact, WKF Karate Kata és Kumite, Knock Down Kyokushin Karate Kata és Kumite, Judo és Grappling. A Nemzeti Védelmi Szolgálatot a Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület edzője, versenyzője Nagy Krisztián r. főhadnagy képviselte -80 kg kategóriában WAKO K1 kategóriában.

Részletek