Képviselők munkában – Szamosi Endre

Képviselők munkában – Szamosi Endre

2023. április 24. 08:00

Szamosi Endre korát meghazudtoló fittséggel és aktivitással él. Nem híve a dolgok lassú folyásának, a halogatásnak. Ő a tevékenységben hisz. Képviselői munkájában is az azonnali intézkedéseket részesíti előnyben. Ezt a körzetében tett közös sétánk legelején leszögezi, és kifejezetten kéri, hogy szerepeljen a róla készült írásban. Ugyanis a 4-es számú körzet választott képviselőjének nagyon határozott elképzelései vannak a dolgokról, és azokat – a tőle megszokott kiművelt modorban, de rendíthetetlen kitartással – el is éri.

Részletek
Lakossági fórumot tart Szamosi Endre

Lakossági fórumot tart Szamosi Endre

2016. november 24. 07:30

Szamosi Endre, a 4. számú választókörzet önkormányzati képviselője tart lakossági fórumot november 30-án, szerdán 17 órakor, a Batthyány Lajos Általános Iskolában. Téma: az eddigi eredmények, a körzet lakhatási gondjai, jövőbeni feladatok, tervek.

Részletek
Képviselők munkában – Kossuth utca egységes felfogásban - videóval

Képviselők munkában – Kossuth utca egységes felfogásban - videóval

2016. október 27. 18:49

Szamosi Endre képviselői álma, a Kossuth utca egységes, zöldfelületekkel és közösségi pihenőhelyekkel tarkított megújítása lépésről lépésre válik valóra. A képviselő-testület és a városvezetés az elképzelés mellé állt, így mára kirajzolódni látszik Félegyháza főutcájának egyszerre modern és hagyománytisztelő új arculata. Szamosi Endre, a körzet önkormányzati képviselője – aki immár negyedik ciklusban szolgálja az itt élők érdekeit – városszépítő törekvéseivel szeretné meghálálni a választók töretlen bizalmát.

Részletek
Képviselők munkában: Szamosi Endre - 4. választókörzet

Képviselők munkában: Szamosi Endre - 4. választókörzet

2015. november 16. 11:30

– Tősgyökeres félegyházi vagyok, már a szüleim is itt éltek és dolgoztak. Édesapám igazgatóként a város legszebb iskolájává igyekezett tenni a József Attila iskolát. Ő adta a példát arra, hogy a város szépítésében és építésében magam is részt vegyek – kezdi a beszélgetést Szamosi Endre. Precizitását ismerve nem lepődök meg azon, hogy ezúttal sem bíz semmit a véletlenre. Vaskos dossziéval érkezik, amiből gondos egymásutánban kerülnek elő a jegyzetek, az önéletrajz, a kivágott újságcikkek, és a közös körzetlátogatásunk tervezett állomásai, táblázatba szerkesztve.

Részletek
Tuják a szobor mellé

Tuják a szobor mellé

2014. március 5. 07:16

Szamosi Endre, a 4. sz. választókerület önkormányzati képviselője saját kezűleg ültetett tujákat a Holló László szobor környékén néhány nappal a Kossuth-díjas festő születésének évfordulója alkalmából tervezett, koszorúzással egybekötött ünnepség előtt.

Részletek