Jó hangulatú fórumon találkoztak a kossuthvárosiak

Jó hangulatú fórumon találkoztak a kossuthvárosiak

2021. október 19. 12:00

Dr. Kiss Ákos Csaba, a 9. számú választókörzet önkormányzati képviselője tartott lakossági fórumot október 18-án, a Szendrey Júlia utcai Közösségi Házban. Az eseményen megjelent Csányi József polgármester, Balla László alpolgármester, dr. Faragó Zsolt jegyző és dr. Ónodi Izabella képviselő.

Részletek
Gazdag program és jó idő várta a kossuthvárosiakat a juniálison

Gazdag program és jó idő várta a kossuthvárosiakat a juniálison

2017. június 25. 11:30

Gazdag program várta a Kossuthvárosi Juniálisra ellátogatókat június 24-én. A program délelőtt a kecskeméti fúvósok toborzójával kezdődött. A rendezvénysátorban fellépett a Gátéri Citerazenekar és Népdalkör, az Art Kingdom Tánccsoport, a Kiskunfélegyházi Mazsorett Együttes Nefelejcs csoportja, műsort adtak a kossuthvárosi óvodások is. Volt lehetőség kocsikázásra, kétéltű katonai jármű kipróbálására, kézműveskedésre éppúgy, mint az ugrálóvár nyüstölésére, valamint sportolásra. A megszállott főzőmesterek időben felállították bográcsaikat, hogy versenyen mérjék össze tudományukat, illetve finom ebéddel lássák vendégül a kossuthvárosiakat. Az esemény főszervezői dr. Kiss Ákos Csaba és dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselők voltak.

Részletek
Képviselők munkában – Aszfaltozás, közvilágítás-fejlesztés - videóval

Képviselők munkában – Aszfaltozás, közvilágítás-fejlesztés - videóval

2017. március 24. 07:30

Számos meghatározó, városi jelentőségű változás történt a közelmúltban, a 9-es választókörzetben. Felújították a strand épületét, átadták a kórház új szárnyát, mi több: a sportcsarnok terheitől is megszabadult Félegyháza. Mindez jelentős előrelépést hozott mindannyiunk életkörülményeiben, és új alapokra helyezte a következő esztendők kilátásait is – emlékeztetett elöljáróban dr. Kiss Ákos Csaba körzeti képviselő, amikor a térségben megvalósult eredmények és az idénre tervezett beruházások összefoglalására kértük.

Részletek
Képviselők munkában: dr. Kiss Ákos Csaba - 9. választókörzet

Képviselők munkában: dr. Kiss Ákos Csaba - 9. választókörzet

2016. március 8. 13:30

Munka után találkozunk dr. Kiss Ákos Csabával. Kecskemétről Félegyházára érve észrevétlenül vált az idegsebész „minőségből” a képviselőjébe, amikor pedig egy kórházból érkező telefonhívás úgy kívánja, vissza. Nem nehéz felismerni a határozott személyiséget, aki feszes napirendhez és gyors döntésekhez van szokva. Az orvos-képviselő alig másfél éve vette kézbe a 9-es választókörzet ügyeit, de már számos látványos eredményről számol be. Ahogy mondja, a képviselőség az ő életében a város és a félegyháziak iránt érzett elköteleződés megnyilvánulása.

Részletek
dr. Kiss Ákos Csaba lakossági fóruma

dr. Kiss Ákos Csaba lakossági fóruma

2015. június 11. 11:05

Lakossági fórumot tart ma, június 11-én, csütörtökön 17 órától dr. Kiss Ákos Csaba a Molnártelepi úton, Jég Iván háza előtt. A képviselő várja mindazokat, akiknek kérdése, észrevétele van a térség aktualitásaival kapcsolatban. A lakossági fórum vendége lesz Balla László alpolgármester és Hartyáni Gyula, a polgármesteri hivatal vezető főtanácsosa.

Részletek