Képviselők munkában – Bense Zoltán

Képviselők munkában – Bense Zoltán

2023. március 31. 08:00

A Fekete Pál-szobornál találkoztunk Bense Zoltánnal, hogy képviselői munkájáról és a 2. számú választókörzet aktualitásairól beszélgetve itt kezdjük az elmúlt időszak változásainak összefoglalását. S ha már ott voltunk, megosztotta velünk emlékeit a fémbe öntött arc eredeti viselőjéről. Meséli, tanárként ismerte meg, amikor szakfelügyelői minőségben járt nála még a gátéri általános iskolában. Jó barátságba kerültek. Fura érzés a róla készült szobor mellett ücsörögni, felszínre hozza az emlékeket…

Részletek
Lakossági fórumot tart Bense Zoltán

Lakossági fórumot tart Bense Zoltán

2021. szeptember 16. 08:00

A 2. számú választókörzet önkormányzati képviselője október 4-én, hétfőn 17 órakor a József Attila Általános Iskola ebédlőjében fogadja a körzet lakóit. Vendége lesz Csányi József polgármester, Balla László és Rosta Ferenc alpolgármesterek, dr. Faragó Zsolt jegyző, Dósai Bence és dr. Gyuricza Gergő, a Polgármesteri és Fejlesztési Kabinet munkatársai, Alács Miklós osztályvezető, Juhász László osztályvezető, Ódor László osztályvezető. Téma: a város pénzügyi helyzete, beszámoló, fejlesztések, beruházások, jövő évi tervek.

Részletek
Lakossági fórumot tart Bense Zoltán

Lakossági fórumot tart Bense Zoltán

2016. november 9. 08:30

Lakossági fórumot tart november 9-én, szerdán 17 órakor a polgármesteri hivatal tárgyalójában Bense Zoltán, a 2. számú választókörzet önkormányzati képviselője, a Városüzemeltetési Bizottság elnöke. Meghívott vendég Csányi József polgármester és Juhász László, a Városüzemeltetési Osztály osztályvezetője.

Részletek
Képviselők munkában – A Békás kúttól a ravatalozóig - videóval

Képviselők munkában – A Békás kúttól a ravatalozóig - videóval

2016. október 5. 11:30

Végtelen büszkeséggel mutatja, s közben a jó gazda gondosságával minden apró részletre kiterjedően ellenőrzi is körzete új büszkeségét, a nemrégiben átadott Békás kutat Bense Zoltán, a 2. számú választókörzet képviselője. Nem tagadja: aggódik a rongálók, felelőtlen erőfitogtatók miatt. Ezért is örül az új közterület–használatról szóló rendeletnek, ami a korábbi gyakorlatnál szigorúbb, következetes fellépést tesz lehetővé a közterületek védelmében.

Részletek
Évértékelő lakossági fórumot tartott Bense Zoltán

Évértékelő lakossági fórumot tartott Bense Zoltán

2015. december 11. 10:30

Lakossági fórumot tartott december 10-én, csütörtökön, a József Attila Általános Iskolában Bense Zoltán, a 2. számú választókörzet önkormányzati képviselője, a városüzemeltetési bizottság elnöke. A rendezvényen vendégként jelen volt és válaszolt a felmerült kérdésekre Csányi József polgármester, Hartyáni Gyula főtanácsos és Rádi Rudolf, a városüzemeltetési osztály osztályvezetője.

Részletek
Várják a lakosságot

Várják a lakosságot

2015. december 10. 12:40

Lakossági fórumra várja az érdeklődőket Bense Zoltán, a 2. számú választókörzet önkormányzati képviselője, a városüzemeltetési bizottság elnöke, december 10-én, csütörtökön 17 órától a József Attila Általános Iskolában. Meghívott vendég: Csányi József, Kiskunfélegyháza város polgármestere, Hartyáni Gyula főtanácsos és Rádi Rudolf, a városüzemeltetési osztály osztályvezetője.

Részletek
Vég és Kezdet egyszerre - 2014

Vég és Kezdet egyszerre - 2014

2013. december 20. 13:34

A 2009. augusztusában megjelenő Panel pályázati felhívásra 7 társasház adott be Kiskunfélegyházán pályázatot. Ezek közül eddig 4 lakóközösség épületének felújítása fejeződött be: az Arad u. 3/A-B-C., az Asztalos J. u. 10-12., az Asztalos J. u. 13-23. és a Deák F. u. 1-5. Az Asztalos J. u. 2-8., az Attila u. 1-3. valamint a Holló L. u. 13-27. szám alatti épületeké 2014-ben lezárult, öt éves kitartás és hit eredményeként.

Részletek